skip to Main Content
Lycke Psykologpraksis - Buddingevej 306 - 2860 Søborg
Supervision-Psykolog-Søborg

Vi søger:

Lige nu er vi på udkig efter én ikke-autoriseret psykolog der kunne tænke sig gruppeterapi til autorisationen én time hver 14 dag. Gruppen vil kun bestå af 2 personer, således at I får det fulde timeudbytte ud af det. Prisen er 650,- kr. per person per gang.

Skriv gerne til Helena på lyckepp@protonmail.com

Supervision

 

Autoriseret psykolog Helena Lycke Artland tilbyder individuel- og gruppesupervision indenfor følgende områder:

  • Kognitiv Terapi
  • Compassion Focused Therapy
  • Mindfullness
  • EFT (Emotinal Freedom Technique)
  • Transpersonlig Psykologi

Faggruppe

Psykologer på vej mod autorisation, samt psykoterapeuter og andre tværfaglige grupper.

Supervisionens indhold

Supervision indeholder muligheden for at beskæftige sig med sagssupervision eller f.eks. den terapeutiske alliance. Der foreligger dog naturligvis også muligheden for at træne anvendelsen af den metode du ønsker at arbejde med. Derudover kan teoretiske og metodiske overvejelser, udvikling af argumentation for anvendt udrednings- og interventionsform også have relevans.

Ikke mindst er supervisionen også et rum, hvor frustration kan udtrykkes og bearbejdes eller have fokus på, hvorledes arbejdet griber ind i ens almindelige dagligdag. Her er det også muligt at have fokus på egne styrker og se på hvorledes det bliver muligt at anvende disse til at imødegå eventuelle begrænsninger man måtte opleve. Fokus vil her altid være ud fra et medfølende perspektiv på egne evner og de faglige muligheder.

Forskning viser at supervision bidrager til at nedbringe risikoen for udbrændthed, omsorgstræthed og stress. I supervisionen vil der derfor lægges vægt på at skabe et trygt rum i omsorg og medfølelse.

Back To Top