skip to Main Content
Lycke Psykologpraksis - Lyngby Hovedgade 39, 2 t.h. - 2800 Kongens Lyngby

Afbudspolitik

Kontakt din psykolog per telefon.

Mails og SMS godtages ikke som afbud, hvilket alle bliver oplyst om ved første session.

Afbud skal ske dagen før inden kl. 12:00.

Dette gælder for alle årsager og for alle dage. Afbud modtaget senere vil blive opkrævet det fulde honorar.

Der er selvfølgelig mulighed for at afholde din session via telefonsamtale eller online-session, hvis du skulle ønske dette.

Psykolog-Lyngby-Afbudspolitik
Afbud skal altid afmeldes telefonisk til din psykolog.

Årsag til krav om telefonisk afmelding:

Årsagen til kravet om telefonisk framelding skyldes at SMS’er og mails nogle gange ikke ankommer hos modtageren, altså din psykolog. Da dette ikke er rart for nogle af parterne er det den nemmeste løsning at du kontakter din psykolog per telefon. Hvis din psykolog ikke tager telefonen, læg da venligst en besked med navn samt dato og tid for aftalen. Telefonsvareren har aldrig svigtet os.

Hvis du får fat i telefonsvareren og din psykolog modtager dit afbud, vil du modtage en bekræftelse på dit afbud. Hvis din psykolog kan se at du ikke har flere tider, vil psykologen gøre dig opmærksom på dette og bede dig om selv at vende tilbage for ny tid. Årsagen til at vi beder dig om selv at vende tilbage er ikke manglende empati, men skyldes ganske enkelt din ret til privatliv og selvbestemmelse i forhold til, hvornår du skulle ønske at få en ny tid.

Afbud i god tid

Meld gerne afbud i så god tid som muligt, da dette kan skabe plads til at andre kan få gavn af tiden. I tilfælde af at du melder afbud, så vær opmærksom på at din psykolog måske kan have ventetid.

Smitsom sygdom

I tilfælde af at du har symptomer på en smitsom sygdom, som  fx. ondt i halsen, snottet, ondt i musklerne eller andet, vil vi bede dig om at melde afbud eller tage sessionen over telefonen eller online.

Afbudspolitik hos Psykolog Arzo Shahabi:

Afbud skal ske telefonisk dagen før inden kl. 12:00.

Telefonisk afbud til psykolog Arzo Shahabi sker til hendes arbejdstelefonnummer, som du fik udleveret, da du startede hos hende.

Afbudspolitik hos Psykolog Helena Lycke Artland:

Afbud skal ske telefonisk dagen før inden kl. 12:00.

Telefonisk afbud til psykolog Helena Lycke Artland:

Hverdage 08:00 -16:30 Fastnet tlf.: 39 48 01 73

Back To Top