skip to Main Content
Lycke Psykologpraksis - Lyngby Hovedgade 39, 2 t.h. - 2800 Kongens Lyngby

Afbudspolitik

Afbud skal ske telefonisk til sekretæren senest 48 timer før aftalte tid. Dette gælder for alle årsager og for alle dage. Afbud modtaget senere vil blive opkrævet det fulde honorar.

Hverdage 08:00 -16:30 Fastnettlf.: 39 48 01 73

Fra 16:30-08:00, samt weekender kan du indtale en besked på telefonsvareren.

Mails og SMS godtages ikke som afbud, hvilket alle bliver oplyst om ved første session.

Der er selvfølgelig mulighed for at afholde din session via telefonsamtale eller online-session, hvis du skulle ønske dette.

Psykolog-Lyngby-Afbudspolitik
Afbud skal altid afmeldes telefonisk til din psykolog.

Årsag til krav om telefonisk afmelding:

Årsagen til kravet om telefonisk framelding skyldes at SMS’er ikke kan ankomme på vores fastnettelefon og mails nogle gange ikke ankommer hos modtageren, altså din psykolog. Da dette ikke er rart for nogle af parterne er det den nemmeste løsning at du kontakter sekretæren per telefon. .

Hvis du melder afbud uden at bestille ny tid, så vær opmærksom på selv at vende tilbage og bestille en tid. Hverken sekretæren eller psykologen vender tilbage. Dette skyldes ikke manglende empati, men er en del af psykologloven, der beskytter din ret til privatliv og selvbestemmelse i forhold til, hvornår du skulle ønske at få en ny tid.

Afbud i god tid

Meld gerne afbud i så god tid som muligt, da dette kan skabe plads til at andre kan få gavn af tiden. I tilfælde af at du melder afbud, så vær opmærksom på at din psykolog måske kan have ventetid.

Smitsom sygdom

I tilfælde af at du har symptomer på en smitsom sygdom, som  fx. ondt i halsen, snottet, ondt i musklerne eller andet, vil vi bede dig om at melde afbud eller tage sessionen over telefonen eller online.
Back To Top