skip to Main Content
Lycke Psykologpraksis - Buddingevej 306 - 2860 Søborg

Tilskud fra sundhedsforsikring eller arbejdsplads

Hvis du har en sundhedsforsikring er der gode muligheder for at du kan få tilskud til psykologbehandling.
Sundhedsforsikringen vil som oftest dække hele din udgift. Sørg for at undersøge dette inden du starter i et psykologforløb, da der kan være store forskelle i regler afhængigt af hvilket forsikringsselskab man er tilknyttet.

Nogle gange vil din arbejdsplads have forsikret sig således at du rent faktisk kan få dækket dine udgifter via arbejdspladsens forsikring.

Krav om selvbestemmelse

Det er vigtigt at vide, at rigtig mange forsikringsselskaber vil tilbyde dig en af deres tilknyttede psykologer. Du har dog oftest mulighed for selv at kunne bestemme og hermed få den psykolog som du ønsker.

Eneste krav de fleste sundhedsforsikringer stiller i denne sammenhæng er, at dit psykologvalg er en autoriseret psykolog og det kan autoriseret psykolog Helena Lycke Artland tilbyde.

Tidsbestilling:

Onlinebooking

Sundhedsforsikring-Psykolog-Søborg

Hvordan vi afregner?

Først og fremmest skal du have modtaget en skriftlig  bekræftelse fra dit forsikringsselskab eller din arbejdsplads. Den skal indeholde information om, hvor mange sessioner de har bevilget og hvor meget de giver i tilskud. Herefter kan du påbegynde forløbet. Påbegynder man forløbet tidligere, vil man ikke kunne få refunderet udgiften fra forsikringsselskaberne

Afregning ifm. sundhedsforsikring:

Du lægger selv ud for beløbet efter hver endt session. Hvis din sundhedsforsikring er Danica, Skandia eller PenSam er der mulighed for at psykologen indberetter din faktura til Sygeforsikringen Danmark, der vil sørge for at sundhedsforsikringens dækning bliver overført direkte til dig.

Har du en sundhedsforsikring i et andet selskab end ovennævnte, modtager du en faktura som du selv skal sørge for at aflevere til din forsikring, der så vil udbetale dækningen direkte til dig.

Afregning ifm. arbejdsplads:

Psykologen afregner med din arbejdsplads.

Back To Top