skip to Main Content
Lycke Psykologpraksis - Buddingevej 306 - 2860 Søborg

Velkommen til Lycke Psykologpraksis og Human Design

Hvad er Human design?

Human Design er et holistisk system, der kombinerer elementer fra astrologi, I Ching, kabbala og chakras for at skabe et unikt værktøj til selvopdagelse og personlig udvikling. Selvom det primært anses for at være en vejledning til at forstå ens naturlige energiflow og beslutningstagning, kan det også anvendes i psykologisk øjemed som et supplement til traditionelle tilgange.

Min tilgang til Human Design, såvel som i mit daglige virke som klinisk psykolog, er baseret på ”hjælp-til-selvhjælps” princippet. I praksis betyder det, at uagtet hvilken problematik du beder mig om at undersøge, så kan jeg tilbyde værktøjer til, hvorledes du på bedste vis kan opøve mere effektive, gavnlige og konstruktive handlemønstre i dit liv. Human design er et fantastisk redskab til at sætte retningen for, hvorledes det vil være mest effektivt for lige præcis dig. Mit største bidrag til dit forløb er at kunne give dig redskaberne til self-empowerment via Human Design, samt min viden om de psykologiske forudsætninger der skal til, for at du mest effektivt kan skabe de forandringer, som du ønsker i dit liv.

Min tilgang er overvejende baseret på en medfølende tilgang, hvilket giver dig mulighed for selv at kunne arbejde med og blive virkelig god til selvaccept, egenomsorg og selv-medfølelse i din proces ud i Human Design. Kort sagt at få redskaberne til at lære at acceptere og elske dig selv for den du i virkeligehden er, på den mest hensigtsmæssige måde ift. dit design.

Lige tilbyder jeg nøgle-forløb ifm Human Design. Nøgle-forløbet indeholder fem sessioner og en indledende samtale á 30 minutter til forventningsafstemning af selve forløbet. Et nøgleforløb er til dig, der virkelig ønsker at gå i dybden med hvem du er og skabe en dyb forandring i dit liv ud fra dit human design. Forløbet vil blive tilrettelagt efter dine ønsker og det som der er muligt indenfor tidsrammen.

Priser:

Spar 40 % på dit Nøgle-forløb/Human Design *

5 online sessioner á 50 minutter og indledende samtale på 30 min.:

Normal pris: 7750,- kr.

Tilbudspris*: 4000 kr.

5 sessioner i min klinik (v. Buddinge station) á 50 minutter og indledende samtale på 30 min.:

Normal pris: 8250,- kr.

Tilbudspris*: 4500 kr.

*Tilbuddet indebærer at du ved afslutningens forløb, laver en udtalelse, der vil blive lagt op på min hjemmeside. Du kan selvfølgelig vælge at være anonym, hvis du ønsker dette.

Human Design Reading: 50 min – 1650,- kr.

Praktisk:

Hvis du ønsker et nøgle-forløb i forbindelse med Human Design eller en enkelt session, bedes du kontakte psykolog Helena Lycke Artland enten via mail eller telefonisk. Det er desværre ikke muligt at bestille tid via mit onlinbookingsystem på nuværende tidspunkt.

Mail: lyckepp@protonmail.com

Tlf.: 93 94 45 00

Back To Top